Sýty kakaový korpus s ganache plnkou z belgickej čokolády.
- 140 / 1960 g -
Kakaový korpus, banány, parížska šľahačka a čokoládová poleva.
- 140 / 1960 g -
Rakúska klasika, sýty čokoládový korpus plnený marhuľovým džemom a poliaty čokoládou.
- 140 / 1960 g -
Jemný korpus z vlašských orechov plnený čokoládovým krémom, posypaný mletými orechmi.
- 140 / 1960 g -
Vláčny kakaový korpus plnený kávovo-čokoládovou plnkou.
- 140 / 1960 g -
Svetlý a čokoládový korpus plnený lahodným keksíkovým krémom s kúskami sušienok.
- 140 / 1960 g -
Karamelový korpus plnený karamelovým krémom a šľahačkou. Na vrchu nugátová poleva a grilážový posyp.
- 140 / 1960 g -
Šťavnatý mrkvový korpus plnený mascarpone krémom. Ozdobená marcipánovou mrkvičkou.
- 140 / 1960 g -
Extra tmavé čokoládové cesto spojené lahodnou smotanovou plnkou s kúskami belgickej čokolády.
- 140 / 1960 g -
Orechový korpus skvelo dopĺňa jemnú smotanovú plnku so slaným karamelom. Toto nečakané spojenie chutí Vás zaručene nenechá chladnými.
- 140 / 1960 g -
Biely a tmavý nugát, keksíkový krém a čokoládový korpus. Už len pri menovaní ingrediencií nám tečú slinky pri torte, ktorej plnka náramne pripomína obľúbenú dobrotu kinder bueno.
- 140 / 1960 g -
Kakaový korpus plnený višňovou plnkou a šľahačkou. Ozdobený čokoládovými hoblinkami.
- 140 / 1960 g -
Piškótový korpus s tvarohovo-smotanovou plnkou a bohatou nádielkou lesného
ovocia a želatíny.
- 140 / 1960 g -
Piškótový korpus, mascarpone plnka, maliny zaliate v želatíne.
- 140 / 1960 g -
Kakaový korpus plnený plnkou z parížskej šľahačky. Na vrchu maliny zaliate želatínou.
- 140 / 1960 g -
Tomu sa povie dokonalé spojenie chutí! Jemná pudingová plnka dobre známa z obľúbených veterníkov v kombinácii s malinovým lekvárom, nedá sa jej odolať.
- 140 / 1960 g -
Syrová torta z talianskeho syra mascarpone s tenkou vrstvou nugátu a čokoládovou polevou.
- 140 / 1960 g -
Syrová torta z talianskeho syra mascarpone s tenkou vrstvou nugátu a malinovou polevou.
- 140 / 1960 g -
Syrová torta z talianskeho syra mascarpone a jemného tvarohu.
- 140 / 1960 g -
Tradičná punčová klasika obalená fondánovou hmotou.
- 140 / 1960 g -
Zdravá nepečená torta s korpusom z ďatlí, orieškov a kokosu so sýtou kakaovo-banánovou plnkou s kešu orieškami a BIO kokosovým olejom. Sladená iba medom.
- 100 / 1400 g -
Zdravá nepečená torta s korpusom z ďatlí a kešu orieškov s kokosovou plnkou a kakaovou polevou.
- 100 / 1400 g -
Šťavnatý makový korpus bez múky, plnený ľahkou makovou plnkou. Na vrchu kus čerstvej jahôdky.
- 100 / 1400 g -
Pláty z lístkového cesta plnené lahodnou pudingovou plnkou a kúskami hrušiek. Na vrchu skaramelizovaný cukor.
- 120 g -
Biela čokoládová pena s parížskou šľahačkou a polevou z bielej čokolády.
- 120 g -
Šťavnatý kakaový plát v kombinácii s chutnými piškótami pokropenými mliečnou kávou, plnka zo šľahačky a mascarpone, posypané kakaovým práškom.
- 120 g -
Hotové nebíčko! Lahodná kokosová plnka medzi tenučkými piškótovými plátmi potretými kokosovým krémom. Vrch zdobia lupienky kokosu.
- 120 g -
Jednoduchá bublanina teraz ozvláštnená šťavnatými višňami a pudingovým krémom. Decentný, no pritom tak lahodný zákusok!
- 120 g -
Klasický šťavnatý rez s punčovou príchuťou.
- 115 g -
Dobošové pláty plnené čokoládovým krémom, čokoládová poleva.
- 110 g -
Piškótové pláty s čokoládovým krémom, poriadnou vrstvou lahodnej kokosovej plnky a marcipán.
- 115 g -
Kakaový korpus, jogurtová plnka a bohatá nádielka malín.
- 150 g -
Vďaka úspechu bohatých ovocných zákuskov sme siahli po ďalšom tromfe. Tentoraz kombinácia svetlého korpusu, osviežujúcej plnky z ricotty s jahodami, ktorých vrch zdobí len jemné želé.
- 150 g -
Aby sme tu mali aj tmavšiu variantu ovocných osviežení, kombinácia kakaového korpusu, krému z černíc a čiernych ríbezlí zaliatych v krehkom želé Vás tiež chytí za srdce.
- 150 g -
Makový korpus, lahodná tvarohová plnka a lesné ovocie zaliate v želatíne.
- 160 g -
Piškótový plát s džemom, banány a vanilkový krém. Na vrchu poriadna dávka parížskej šľahačky a strúhanej čokolády.
- 140 g -
Na vrstve lístkového cesta vanilkový puding, šľahačka a vrch poliaty čokoládou.
- 150 g -
Kakaový korpus, gaštanový krém a šľahačka. Na vrchu gaštanové pyré.
- 140 g -
Vláčne karamelovo-medové cesto plnené karamelovým krémom.
- 140 g -
Vylepšená receptúra, lákavejší vzhľad. Nenechajte sa však zmiasť, stále sa jedná o obľúbenú plnku z višní, parížskej šľahačky a čokoládovej glazúry.
- 150 g -
Kakaový plát s bohatou dávkou tvarohovej plnky a horká čokoládová poleva. Čerešňička a čokoládová ozdoba dotvára detail luxusného efektu.
- 150 g -
Piškótová roláda plnená tvarohovou plnkou a mandarinkami.
- 100 g -
Ľahký kakaový plát s orieškami, plnený šľahačkovou plnkou. Neobsahuje múku.
- 100 g -
Kakaový korpus s ľahkou gaštanovou plnkou, parížskou šľahačkou a s gaštanovým pyré. Boky obalené v mletých mandliach.
- 110 g -
Pre milovníkov marcipánu. Dva buflery plnené nugátovým krémom, obalené v marcipáne a v čokoládovej poleve.
- 170 g -
Rakúsky zákusok z ľahkého bielkového korpusu plnený šľahačkovou plnkou a džemom.
- 130 g -
Špic z parížskeho krému plnený vaječným likérom.
- 120 g -
Čo poviete na kombináciu jemnej bielej belgickej čokolády s čučoriedkami v krehkom lineckom košíku? Po zakusnutí Vás prekvapí osviežujúca čučoriedková nádielka ukrývajúca sa na dne, ktorá dotvára vyváženú chuť.
- 70 g -
Túto krehkú maškrtu azda netreba bližšie popisovať, pochutiť si môžete na nadýchanom “cestíčku” z vaječných bielkov dozdobených krémom z parížskej šľahačky a kúskami čerstvého ovocia.
- 70 g -
Nadýchané odpaľované cesto plnené pistáciovým krémom, poliate bielou čokoládovou polevou a posýpkou z drvených pistácií.
- 90 g -
Nadýchané odpaľované cesto plnené jahodovým krémom, poliate jahodovou polevou.
- 90 g -
Odpaľované cesto plnené vanilkovou a karamelovou šľahačkou, vrch poliaty karamelom.
- 180 g -
Odpaľované cesto plnené vanilkovou a karamelovou šľahačkou, čokoládová poleva.
- 160 g -
Odpaľované cesto plnené vanilkovým krémom a šľahačkou.
- 60 g -
Sýty čokoládový zákusok amerického pôvodu zdobený mandľovými hoblinkami.
- 85 g -
Bohatá nádielka tvarohu pokrytá chrumkavou čokoládovou polevou, v strede štedrá dávka lekváru
- 140 g -
Taliansky dezert, ľahký smotanový krém s malinami.
- 120 g -
Jedinečná kombinácia exotického manga, našľahaného pudingového krému a šťavnatých malín.
- 120 g -
Pohárik naplnený gaštanovým pyré a šľahačkou.
- 120 g -
Vytvarované gaštanové pyré v čokoláde so šlahačkou.
- 85 g -
Lahodný krém z karamelového salka naplnený v lineckom košíku, ozdobený lieskovým orechom.
- 50 g -
Výrazná orechovo-rumová plnka naplnená v lineckom košíku, namočená do čokolády s orechovou posýpkou.
- 50 g -
Košík z lineckého cesta plnený vanilkovým pudingom, bohatá nádielka lesného ovocia.
- 60 g -
Krehký bielkový korpus s jadrovinami, plnený orieškovým krémom.
- 60 g -
Lístková trubička plnená bielkovým snehom.
- 30 g -
Kávové cesto vytvarované do formy kávového zrna, zabalené do marcipánu a poliate čokoládou.
- 70 g -
Je vyrobená len z toho najlepšieho, čo v našej cukrárni nájdete. Plnená višňou a obalená v kokose.
- 80 g -